AWAPATENT

AWAPATENT IP Blog

The (trade) secret of success

by Anita Gillior

Anita Gillior

Vi er Awapatent

Awapatent - mere end en patentbureauVi er en af Europas førende konsulentvirksomheder inden for IP, Intellectual Property.

For os handler kvalificeret IP-rådgivning om at gøre produkter lønsomme i en længere periode. Midlerne er mange, men grundlæggende handler det altid om at have en gennemtænkt strategi. Man skal vide, hvordan konkurrenternes handlefrihed kan begrænses, hvordan man undgår krænkelse og plagiater, og hvordan tvister og retssager anvendes for at forlænge produktets lønsomme livscyklus.

Vores kunder er i første omgang virksomheder, som går efter at blive markedsledende og ser patent-, design- og varemærkebeskyttelse som strategiske muligheder.

Vores konsulenter
Vores ca. 160 konsulenter er civilingeniører eller jurister. Flere af dem har skrevet PhD-afhandling inden for deres respektive områder. Juristerne har ofte retserfaring, også i højesteret, og flere har arbejdet som virksomhedsjurister i industrien. Mange af vores konsulenter er European Patent Attorneys og godkendt til at møde for den europæiske patentmyndighed (EPO).

Fakta om virksomheden
Awapatent blev grundlagt som en patentbureau i 1897 og ejes i dag af størstedelen af medarbejderne. Vi er i dag 300 ansatte med kontor i København, Horsens, München og 10 kontorer i alle større industricentre i Sverige. I 2011 havde Awapatent en omsætning på €58,2 mio.
| More
Disclaimer Copyright © 2013 AWAPATENT. All Rights Reserved.
Awapatent A/S, Phone: (+45) 43 99 55 11 – E-mail: dk@awapatent.com