AWAPATENT

AWAPATENT IP Blog

The (trade) secret of success

by Anita Gillior

Anita Gillior

Karriere

Om at arbejde i en af Europas førende IP-virksomheder

Med Awapatents position som en af Europas førende IP-virksomheder kan vi tilbyde et unikt miljø, hvor du møder de mest spændende innovationsvirksomheder, som påvirker og fortsat vil påvirke vores samfund, og hvor du også møder de mest engagerede og kvalificerede medarbejdere i branchen.

For os er personlighed og engagement lige så vigtigt som formelle kvalifikationer. At du deler vores kerneværdier – mod, åbenhed og passion – sætter vi lige så højt som din evne til at arbejde og udvikle dig i vores forskellige job. Vores værdier er ikke tomme ord, men er vejledende for vores beslutninger og aktiviteter.

For at kunne opfylde vores kunders høje krav og forventninger til os skal du kunne identificere og opfylde vores kunders behov. Derfor gennemsyres vores arbejdsmetoder af fokus på kunderne og kvalitet, men også i høj grad af fokus på forretningen. Vi gør alt for at skabe og fastholde gode kunderelationer.

Vores mål er at være den bedste arbejdsgiver. Vi ved, at vores medarbejderes kompetence, engagement og udvikling – såvel fagligt som personligt – er afgørende for vores kunders og vores resultat.

Derfor satser vi på dig fra dag et. Hos Awapatent får du den bedste kompetenceudvikling og et konkurrencedygtigt incitamentsprogram. Du har desuden mulighed for at blive medejer af virksomheden, uanset hvilket job du har, og vi tilbyder vilkår, som skaber balance mellem arbejde og fritid.

Synes du, at det lyder interessant? Så ser vi frem til at høre fra dig, hvor du fortæller os om, hvad du kan bidrage med. Hvis vi ikke har ledige job, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning HR Manager Jonas Thuresson (jonas.thuresson@awapatent.com).

| More
Disclaimer Copyright © 2013 AWAPATENT. All Rights Reserved.
Awapatent A/S, Phone: (+45) 43 99 55 11 – E-mail: dk@awapatent.com