AWAPATENT

AWAPATENT IP Blog

PCT to the rescue

by Daniel Enetoft

Daniel Enetoft

Jobba hos oss

Att arbeta i ett av Europas ledande IP-företag

Med Awapatents position som ett av Europas ledande IP-företag kan vi erbjuda en unik miljö där du möter de mest spännande innovationsföretagen som påverkar och som kommer att påverka vårt samhälle och där du också möter de mest engagerade och kvalificerade medarbetarna i branschen.

För oss är personlighet och engagemang lika viktigt som formella meriter. Att du delar våra kärnvärden mod, öppenhet och passion värderar vi lika högt som din fallenhet och förmåga att arbeta och utvecklas i våra olika yrkesroller. Våra värderingar är inte tomma ord, utan de vägleder oss i våra beslut och aktiviteter.

För att kunna möta våra kunders högt ställda krav och förväntningar på oss, så krävs att du har förmågan att identifiera och möta våra kunders behov. Därför genomsyras vårt arbetssätt av kundfokus och kvalitetstänkande, men också i hög grad av affärsfokus. Allt för att kunna skapa och bibehålla goda kundrelationer.

Vårt mål är att vara den bästa arbetsgivaren. Vi vet att våra medarbetares kompetens, engagemang och utveckling – både i sin yrkesroll och på det personliga planet – är avgörande för våra kunders och för vårt resultat.

Därför satsar vi på dig från dag ett. Hos Awapatent får du den bästa kompetensutvecklingen och konkurrenskraftiga incitamentsprogram. Du har dessutom möjlighet att bli delägare i företaget oavsett vilken yrkesroll du har och vi erbjuder dig även förutsättningar som ökar möjligheten till balans mellan arbete och fritid.

Tycker du att detta låter intressant? Då ser vi fram emot att få höra från dig där du berättar vad du vill bidra med. Om vi inte har några lediga tjänster, så är du välkommen att skicka in en intresseanmälan.

| More
Disclaimer Copyright © 2013 AWAPATENT. All Rights Reserved.
Awapatent AB, Phone: +46 (0)40-98 51 00 - E-mail: mail@awapatent.com